• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Yıldırım: Bu millete hizmet için varız!

Yıldırım: Bu millete hizmet için varız!
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak "AK Parti'de kongre demek daha da güçlenmek demektir. Bu millete hizmet için varız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde partililere hitap etti.

"AK Parti her daim genç kalacak" 

"Özlenen an geldi. Ne mutlu bizlere ki hep yanı başımızda olan bir liderle yol arkadaşlığı yaptık. Meclis başkanları, başbakanlar, bakan arkadaşlar, çok değerli milletvekilleri arkadaşlarım, partimizin bel kemiği mahalle, belde temsilciler, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, siyasete zerafet ve değer katan kadın kollarımızın çok değerli mensupları, kongremize hoş geldiniz.

Partimizin enerjisine enerji katan gençlik kollarımızın sevgili başkanları, teşkilatımızın mensupları sizler sayesinde AK Parti her daim genç kalacak dinamik olacak. Sizlere de hoş geldiniz diyorum."

"AK PARTİ'DE KONGRE DEMEK  BU ÜLKEYE HİZMET DEMEKTİR"

"Teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmış, hakkın rahmetine kavuşmuş kardeşlerimizi de rahmetle, minnetle anıyorum. Bizim kongremiz bayramdır ama bu sefer ayrı bir bayram, şölen yaşıyoruz. Bu salonda bugün yalnızca bir kongre yapmıyoruz.

Aynı zamanda değişimin lideri ile milletin partisini bir kez daha bir araya getiriyoruz. AK Parti'de kongre demek daha da güçlenmek demektir. Bu ülkeye, millete hizmet demektir."

"BÜTÜN TEŞKİLATIMA SESLENİYORUM"

"Bu birliği oluşturan AK Partililer, değerli yol arkadaşlarım, sağolun, varolun. Mübarek 3 aylar içerisindeyiz. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği Ramazan ayı yaklaştı. Ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Buradan siz kardeşlerimize, bütün teşkilatıma sesleniyorum. Bu ayın bereketinden feyzalarak gece gündüz vatandaşlarımızla hemhal olmanızı istiyorum."  

"BİZİM PARTİMİZDE MAKAM, MEVKİ DERDİ OLMAZ"

"İçeride ve dışarıda güçlü olmanın adalet ve kalkınma ile mümkün olacağına inanırız. Güzel ülkenin güzel insanlarına hizmet etmek bizim borcumuzdur. Bizim partimizde makam, mevki derdi olmaz. Partimiz milletin derdine derman olur.

AK Partili olmak, Fatih'ten, Kanuni'den Gazi Mustafa Kemal'e varan tarih geçmişinden ilham almaktır.Biz memleket sevdasıyla yola çıktık, bu sevdayla yolumuza devam ediyoruz. Bizim partimizde makam, mevki derdi olmaz, partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olmaktır. İHA

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim