• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Yılın Spor Ödülleri…

Murat Taş

2019 Yılınızı kutlar. Yeni yılın ilimiz ve ülkemiz için güzel geçmesi dileğiyle herkese yeni yıllar.

Gecen Pazar günü İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor ile Küçükköyspor arasındaki maçta taraftarlar arasında çıkan kavgada 17 yaşındaki Muhammed Yücel bıçaklanarak öldürüldü.

17 yaşındaki Küçükköy taraftarı Muhammed Yücel’e Allah’tan rahmet diler kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Sporda şiddetin ve holiganlığın her türlüsüne karşıyız.

Hakkâri Haber TV tarafından hazırlamış olan, Hakkâri spor tarihinde ilk kez gecen sene düzenlenmiş olduğumuz. 2017 Yılı futbol ödülleri ilimizde ve bölgemizde büyük bir beğeni almış yapılan tören aylarca konuşulmuş beğenilmiştir.

Spor camiası tarafından takdirle karşılanmasına rağmen farklı spor dallarında bu türlü organizasyonlara dahil edilmesi için talepte bulunulmuştur.

Bizlerde halkımızın ve spor camiasının bu haklı talepleriyle bu sene düzenleyeceğimiz yılın spor ödüllerine tüm spor dallarını da içine alacak şekilde, hakkaniyetli,adil ve objektif bir şekilde bu seneki çalışmalarımız başlatmış olacağız.

Bu sene düzenleyeceğimiz Yılın spor ödülleri tertip komitesinde,Hakkâri’de spora gönül vermiş, emekleri olan bağımsız bir komite öncülüğünde, 2018 spor ödüllerini sahiplerine vereceğiz.

Tertip komitesinin başında spora gönül vermiş, Hakkâri sporun başarısı için çalışan, yaptığı sportif projelerle herkesin parmakla gösterdiği değerli spor adamımız bulunmaktadır.

2018 Spor ödülleri tarihi yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.

           *                *            *

Bundan Böyle Hakkâri’nin sesi radyosunda haftanın 2 günü pazartesi ve Cuma günleri spor gündemiyle sizlerle beraber olacağız.

Radyo programımızı spor ödüllerin başında bulunan, değerli spor adamımızla beraber, her hafta sizlerle beraber olacağız.

Hakkâri’nin sesi radyosunda yapacağımız tarafsız, spor programında ilimizin tüm spor dallarını, ele alıp değerli büyüklerimizi konuk edip, Hakkâri sporu en güzel şekilde dile getirip katkı sunmaya çalışacağız.

*          *           *

Yaklaşık 2 hafta önce başlatmış olduğumuz kurumlar arası halı saha futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

22.Kurum takımının katıldığı turnuvada kurum personelleri hafta sonunu en güzel şekilde geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

Soğuk havaya rağmen seyircilerinde büyük ilgi gösterdiği müsabakalar centilmenlik havasında geçiyor.

Müsabakalarda kurum takımlarının göstermiş olduğu centilmenlik ten dolayı, turnuvaya katılan tüm takımlarımızı yürekten kutlarım.

Turnuvanın amacı kurumlar arasında kaynaşmayı sağlayan, bu organizasyonun ileriki aylarda daha güzel ve profesyonel bir şekilde hazırlanması için çalışmalarımızı başlatmış olup, bu türlü spor aktivitelerin devam etmesi ve ilimizin sporuna katkı sunması için, yeni sportif projelerle sizlerle beraber olacağız.

detay-004.jpg

Bu yazı toplam 3583 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim