• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Yol onarımı girdi esnaflar fırsatı değerlendirdi!

Yol onarımı girdi esnaflar fırsatı değerlendirdi!
Hakkari’de yürütülen yol çalışmaları nedeniyle yol boş kalınca esnaflar bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmenin heyecanını yaşadılar.

Hakkari Belediye Başkanlığı 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında başlatılan altyapı ve asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kentin birçok ana caddesi profesyonel bitümlü sıcak karışım asfaltla kaplanırken, geriye kalan caddelerde ise bir taraftan altyapı diğer taraftan ise asfalt çalışmaları sürüyor. Kentin en işlek caddesi olan Bulvar Caddesinin bir şeridi asfaltlanırken, geriye kalan diğer şeridinde ise altyapı çalışmaları devam ediyor.

Ekipler altyapı döşeme çalışmaları ile uğraşırken caddeyi boş bulan bazı esnaflar ise bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek oturakları yolun ortasına bıraktılar. Caddenin onarımda olmasına rağmen Ramazan gecelerini aratmayan ve güzel görüntülerin yaşandığı Bulvar Caddesinde vatandaşlar birbirleri ile sohbet ederek açık alanda çay içmenin mutluluğunu yaşadı.

Onarımlarda hiç şikayetçi olmadıkları ve caddenin hep bu şekilde trafiğe kapatılması gerektiğini belirten bazı vatandaşlar geniş bir alanda yüzlerce kişinin bir arada toplanıp çay içip sohbet etmesinin batıda olan görüntüleri aratmadığını ifade ettiler.

Caddenin kaldırımlarla birlikte yeniden kızılarak yeni kaldırımlar ve asfalt için hazırlandığını belirten bazı esnaflar ise caddenin boş halini fırsat bularak oturak bıraktıklarını söylediler. Hallerinden memnun olduklarını da anlatan esnaflar, ancak caddenin biran önce bitirilmesini ve aynı bu şekilde trafiğe kapatılması ricasında bulundular.

Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri ise Bulvar Caddesindeki altyapı çalışmalarını devam ettiğini en kısa sürede de profesyonel bitümlü sıcak karışım asfalt döküleceğini belirttiler. Hakkarihabertv.com

yol-calismalari-m-006.jpg

Bu haber toplam 2933 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim