• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

YOLDAŞ; “İLİMİZ HUZUR KENTİDİR”

Hakan Taş

İşadamı Mehmet Yoldaş, Güçlü Sanayici İşadamları Derneği (GÜÇSİYAD)  Hakkari İl Başkanlığını üstlendi. Derneği tanımak ve tanıtmak adına yerel radyomuz Hakkari Sesi Radyosuna konuk ettim.

Ülkemize güç katacak, ekonomik ve sosyolojik alanda daimi istikrar için, dünya ekonomisi ile rekabet edebilecek bölgesel ve küresel olarak marka değerlerini oluşturup var olanları desteklemek, istihdam sağlayacak girişimlerde bulunmak amacıyla yola çıktıklarını anımsatan Başkan Yoldaş, Hakkari’nin bir huzur kenti olacağını, yeni yatırımlar ve projelerle her şeyin çok daha güzel olacağını belirtti.

hakan-tas-008.jpg

Programa canlı telefonla bağlanan GÜÇSİYAD Genel Başkanı Turgay Erence, 2007 yılında kurulan Güçlü Sanayici İşadamları Derneği’nin 18 ilde örgütlendiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Küresel rekabetin oldukça hızlı, kapsamlı ve yıkıcı etkilerinin yaşandığı bir süreçte,  bilgiye dayalı teknoloji ve yenilikçi inovasyon yaratılması, milletimiz, devletimiz ve geleceğimiz için hayati bir sorun haline gelmiştir.

  Yeni kurulan ve hızla teşkilatlanan  GÜÇSİYAD, milletimizin asli gücü olan vasıflı, yetenekli, üretken yapılarının, sanayiye ve ülke ekonomisine kazandırılmasına destek verecek çalışmalar yapmayı planlamaktadır.

Bu çerçevede, sanayi başta olmak üzere her alanda yeni değerler tasarlayan, icat eden ve sürdürülebilir kılan, nitelikli insan kaynağı yetiştiren ve bu yapıları bir araya getiren etkinliklere imza atarak, teknolojiyi yaşamla buluşturan, çalıştıkça değer yaratan, ülkemizin refah, ekonomisi, geniş pazarı, askeri gücü, uzay ve bilim teknolojisindeki üstünlüğü için özveride bulunan tüm milli değerleri bir araya getirmek için yola çıktık.  Türkiye bizim cennetimiz, ama Hakkari de bizim için çok önemli. Orada Mehmet Yoldaş ile çalışmak ayrıca bizi mutlu etmiştir. Herkese sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz”…

GÜÇSİYAD Hakkari Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Mehmet Yoldaş- Başkan

Abdurrahman Er-Bşk. Yrd.

Ayhan Saraçoğlu-Bşk. Yrd.

Davut Duman-Bşk. Yrd.

İrfan Yoldaş-Bşk. Yrd.

Erdoğan Yoldaş-Genel Sekreter

Necip Erik-Üye

Güçlü sanayici ve güçlü işadamlarını ilimiz ve bölgemize yatırım yapmaya davet ederek kutluyor, başarılar diliyorum…

 

 

 

Bu yazı toplam 2826 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim