• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Yöresel kıyafetleriyle Ramazan gecelerine renk kattılar

Yöresel kıyafetleriyle Ramazan gecelerine renk kattılar
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde devam eden Ramazan etkinliklerinde görev alan Çukurcal’ı kızlar şıklıkları ile adeta göz kamaştırdılar.

 Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinliklerde görev yapan ve çoğunluğunu yöresel kıyafetli kadınların oluştuğu ekip şıklıkları ile Ramazan gecelerine renk kattılar.

GAP reklam ve organizasyon organizatörlüğünde ilçede düzenlenen Ramazan etkinliklerinde ilçede seçilen ve çoğunluğunu bayanların oluşturduğu 20 kişilik ekibin ramazan ayı boyunca istihdam edilmesi ilçede de memnuniyetle karşılandı.

Sınır boylarında elleri tetikte gözleri sınırda olan güvenlik güçleri ilçenin güvenliğini sağlarken, ilçe sakinlerinin ise Ramazan ayını huzur içerisinde geçirmesinin mutluluğunu yaşadı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İlçe Kaymakamı, belediye başkanı, ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı ve tüm protokol üyelerinin aileleri ile birlikte ramazan etkinliklerine katılarak halkın içerisinde yerlerini alıp gece geç saatlere kadar Ramazan etkinliklerini izlemesi ilçe sakinlerine ayrı bir heyecan kattı.

Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, huzur ve güvenin sağlandığı ilçenin dışarıda tanıtıldığı gibi olaylarla anılan bir yer olmadığını tekrar vurgusunu yaparak, ilçenin artık sanatsal faaliyetlerle anıldığını söyledi.

Ramazan ayı boyunca düzenledikleri Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi gösteren tüm ilçe sakinlerine teşekkür eden Kaymakam Ayca, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sağladığı ilçede görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ramazan ayı boyunca ilçeye değişik sanatçılar getirerek ilçe sakinlerinin Ramazan gecelerine renk katan GAP reklam ve organizasyon sorumlusu Mansur Abot ise huzurlu bir ramazan ayı geçirdiklerini ifade ederek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Çukurca ilçesi sakinleri ise, ilk defa Ramazan etkinliklerinin ev sahipliği yaptığı ilçelerinin kalkınmasında ve kültürel ve sanatsal faaliyetlerle anılmasına emeği geçen başta ilçe Kaymakamı Temel Ayca ile herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

İlçede Ramazan ayı boyunca 20 kişinin istihdam edilmesinin ise mutluluk verici olduğunu anlatan ilçe sakinleri işsizliğin had safhaya ulaştığı ilçeye devlet büyüklerinin iş olanaklarının sağlanması çağrısında bulundular. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 4006 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim