• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Yüksekova Belediye spor destek bekliyor

Murat Taş

İlimizi Bölgesel Amatör Lig 1.grupta temsil eden Yüksekova Belediye spor zor şartlar ve imkânsızlıklara rağmen, ligde büyük başarılara imza atıyorlar.

Lige maddi imkânsızlıklara rağmen giriş yapan Yüksekova Belediye spor son 4 haftadır, içerde ve dışarıda başarı sağlayıp, üst sıralara kadar çıkarak her kesimin takdirini kazandılar.

Zor şartlara rağmen lige giren Yüksekova Belediye spor yaşadığı maddi imkânsızlıklar beraber takımın ilk haftalardaki puan kayıplarına rağmen takımı yalnız bırakmayan.

Yüksekova Belediye spor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım başkanlığında, yönetim, teknik heyet ve futbolcularıyla beraber tüm imkânlarını seferber ederek, takıma destek bulunup, bu destekle beraber, takım son dört haftayı 12 puan toplayarak takımlarının üst sıralara çıkmasını sağladılar.

1-329.jpg

Yüksekova Belediye spor takımının bu başarısı takdire şayandır. 
Yüksekova Belediye spor takımı 3 sezondur, ilimiz Hakkâri’yi Bölgesel Amatör Ligde temsil ediyor. 
Takımın maddi durumu çok kötü buna rağmen kendi imkânlarıyla ve Hakkâri Valisi Sayın İdris AKBIYIK’ın ve İlçe kaymakamı Osman doğramacı’nın destekleriyle şu an yollarına devam ediyorlar. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) da herkesin düşme adayı gösterdiği Yüksekova Belediye Spor takımı 2.sezondur takımın teknik sorumlusu görevini üstlenen Ahmet Önver hoca ve teknik ekibinin özverili çalışmasıyla beraber üst sıraların hesabını yapıyorlar. 

İçeride ve dışarıda aldığı başarılı sonuçlara rağmen kimsenin destek vermediği takım şu an büyük bir maddi sıkıntı içerisindedir.

Yüksekova Belediye spor kulübü bünyesinde kurulan bayan futbol takımı 3.ligde mücadele ederek kendi liginde lider. Büyük başarı sağlayarak, herkesin takdirini kazanan takımın tek hedefi bayanlar 2.ligi.
Bayan futbol takım teknik sorumlusu Metin Kandaş ile çok büyük bir ivme kazanan takım Tamamı ilçe futbolcularından oluşuyor. 

Takıma sahip çıkılması halinde başarısının yanında ilçenin tanıtımına da büyük katkı sunacaktır.
Bölgesel Amatör Lig ve Bayan futbol takımları yanı sıra U-14 U-15 U-16 U-17 U-18 U-19 takımlarını bünyelerinde tutan Yüksekova Belediye spor alt yapı takımlarına da büyük önem vererek gençlerin gelişimine de katkı sunuyorlar.
Yüksekova ilçemizin nerdeyse tek sosyal aktivitesi olan futbol ilçenin tek eğlence alanı, takımın kadrosu ve alt yapısını oluşturan Yüksekovalı gençler ve futbolcular takımlarına sahip çıkılması gerek.

Şayet Yüksekova Belediye spora destek olunursa takım hakkettiği yere gelecektir. Yüksekova gelişmeye müsait bir ilçemiz spor anlamında da bu güne kadar büyük başarılara imza attılar. İlçemizin başarısı komşu ilçelere de örnek olacak.

Bu konuda başta, Yüksekova kanat önderleri, ilçenin önde gelenleri Yüksekova halkı, işadamları ve esnafları sahip çıkmalı, takımın başarısı için canla başla mücadele eden takımın profesyonel lige yükselmesi için çalışan, büyük fedakârlıklar yapan Yüksekova Belediye spor yönetimine ve teknik heyete sahip çıkılmalı. İlçenin en büyük eğlence ve spor aktivitesi olan bu takıma mutlaka sahip çıkılmalı.

Her Yüksekovalı bu konuda elini taşın altına almalı kendi takımlarına sahip çıkmaları gerekir.
UNUTULMAMALI…
Başarı ancak sahiplenmeyle gelir.

Bu yazı toplam 2836 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim