• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Yüksekova belediye spor profesyonel lige doğru!

Murat Taş

İlimizi Bölgesel amatör liginde temsil eden Yüksekova Belediye Spor Türkiye kupası 1.tur macında Tatvan Gençlik Sporu kendi seyircisi önünde 3-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

Müsabakaya ilgi büyüktü. Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak,Komutanlarımız il ve ilçe belediye başkanlarımızın kurum amirlerinin protokül trübininde maç seyretmeleri ve müsabakaya ilgi  göstermeleri Yüksekova halkı ve seyircisi tarafından sevinçle karşılaladılar.

Türübünlerde Hakkari’de olduğu gibi Yüksekova ilçemizde de ‘’EN BÜYÜK VALİ BİZİM VALİ’’ tezühartı hiç eksik olmadı.

Yüksekova Belediye spor haklı bir galibiyet elde ederek takıma bir kaç takviye yapılırsa takım şampiyonanın en güclü adayı olur.

Yüksekova Belediye spor şimdiden profesyonel lige çıkmanın adımlarını atmıştır ve profesyonel lige çıkmayıda hak ediyorlar.

Kulüp Başkanı Feyzi Yıldırım takımı ve ilçe sporu için harika projeler hazırlamış.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Takımın yönetimi Yüksekova halkı için her türlü fedekarlığı yapmakta,Yüksekova Belediye spora profesyonel tesisler kazandıran Feyzi başkanın ve yönetiminin tek hedeflerinin Yüksekova Belediye sporu profesyonel lige yükselmektir.

Yüksekova Belediye spor tesisleri tam profesyonel takım tesisleri gibi tesis içerisinde her şey düşünülmüş belki bölgemiz ve farklı illerde olmayan tesislere sahip bir kulüptir.

Başkan Yıldırım, bizlere bu tesislerin kazandırılmasına ve kulübümüze maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Hakkari Valisine,Komutanlarımıza,Belediye Başkanlarımıza,iş adamı Teoman Zeydan başta olmak özere tüm iş adamlarımıza,Ankara ve ülkenin farklı yerlerinde desteği ve emeği gecen herkese sizin aracılığınızla da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca Yüksekova halkına ve spor severlerede teşekkür ederim.

Teknik kadro BAL liginin en iyi teknik kadrosuna sahip takımın hocası Yavuz Hastoprak,Kayseri sporda yıllarca top oynamış, UEFA ( A ) lisansına sahip mütevazi kişiliğiyle şimdiden Yüksekova Belediye sporun şampiyonluğu için canla başla mücadele etmektedir.

Yüksekova Belediye spora Bölgesel Amatör Liginde başarılar diler,ilçemiz takımına kazandırdıkları yeni tesislerden dolayı başta Sayın Valimize,komutanlarımıza,belediye başkanlarımıza,yönetime ve herkese sonsuz teşekkürler.

15 Eylül günü İstanbul da Yüksekova Belediye spor yararına büyük bir gece düzenleniyor.Umarım geniş bir katılım ile ilimizi temsil eden takımımıza gereken destek verilmiş olunur.

 

 

 

Bu yazı toplam 2927 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim