• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Yüksekova belediyespor yaz okulu açtı!

Yüksekova belediyespor yaz okulu açtı!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Belediyespor Kulübü 06-19 arası yaş grubu çocuklar için Futbol yaz okulu açtı.

Yüksekova Belediyespor Kulübü tarafından her sene açılan ücretsiz Futbol Yaz okuluna 06-19 arası yaş grubu olan 450 çocuk müracaat etti.

Yoğun talebin olduğu yaz okulunda geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine fırsat tanınıyor. Okulların kapanmasıyla birlikte başlatılan Futbol eğitimi okulların açılmasıyla son bulacak.

Yüksekova Belediyespor Kulübü Başkanlığı önünde toplanan çocuklar İlçenin şehir stadında ilk eğitimlerine start verdiler. Bu faaliyet 6 Antrenör tarafından yürütülecek.

Eğitimin ilk gününde Yüksekova Belediyespor Başkanı Fevzi Yıldırım ve tüm yönetim şehir stadında hazır bulunarak bekledikleri başvuruların üzerinde başvuru aldıklarından dolayı memnun olduklarını ve kalan diğer çocuklarında gelip katılabileceklerini belirttiler.

Yüksekova Belediyespor Teknik direktörü Metin Kandaş, “Okulların kapanmasıyla birlikte Yaz okulu Futbol eğitim kursu başlattık. Kulüp olarak yöneticilerimizle ve Antrenörlerimizle birlikte okulların açılmasına kadar eğitimimiz devam edecek.

6 ile 13 arası yaş grubuna futbolun temel ilkelerini öğreteceğiz. 14 ile 19 arası yaş grubuna ise akademik lig için en yeteneklilerini belirleyip önlerini görmelerini sağlayacağız. Özellikle çocuklarımıza böyle önem verilmesi Antrenör olarak bizleri de son derece mutlu ediyor.

Bizler futbol konusundaki tüm birikimlerimizi çocuklarımıza vermeyi planlıyoruz. Çok yetenekli çocuklarımız var. Amacımız; bu çocuklarımızı ülke genelindeki diğer takımlara gönderebilmek.

Onun dışında okulumuzda ki bir diğer amaç ise ilçemizde sosyal etkinlik için somut bir adım atmaktır. Sezon sonunda çok güzel başarılar elde ederek istediğimiz hedefe ulaşacağız inşallah.

Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese kulübümüz adına sonsuz teşekkür ederim” dedi. Hakkarihabertv.com

yuksekova-belediyespor-1.jpgyuksekova-belediyespor-2.jpgyuksekova-belediyespor-m-002.jpg

 

Bu haber toplam 4175 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim