• BIST 9523.49
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Yüksekova'da güzellk merkezi açıldı

Yüksekova'da güzellk merkezi açıldı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde güzellik uzmanı Fazile Yaşar, memleketinde güzellik merkezi açarak hemşerilerine hizmet vermeye başladı.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde “Safir Güzellik Merkezi’’ adlı iş yeri açan Yüksekovalı iş kadını Fazile Yaşar, ilçeye fayda sağlamak için kadın eliyle son teknolojiyle donanımlı cihazlarla hizmet vermeye başladı. Son teknoloji cihazların kullanıldığı güzellik merkezinde Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile uygulama yapılıyor.

4 yıllık İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü mezunu olan Fazile Yaşar, eğitimini bitirdikten sonra kendi alanında özel sektörde çalışmaya hayatına atıldı.

İlerleyen dönemlerde, özel bir firmanın teklifi üzerine güzellik uzmanlığı eğitimi aldı. İki yıla yakın İstanbul ve yurtdışında gerek eğitimler, gerek pratikte olan uygulamalarla hizmet verdi. Eğitim sonrası gerekli sertifikaları aldıktan sonra Yüksekova’da güzellik merkezi açtı.

Kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını kaydeden Fazile Yaşar, “İşletmemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Güzellik sektöründe başarılı olacağımıza inanıyorum. Güzellik merkezi olarak hasta müşteri anlayışı ile değil aile bireyi ve ailenin birer misafiri olarak bakıyoruz.

Kalite ve sağlıklı hizmetten asla ödün vermediğimiz merkezimizde, sağlıkta kalitenin öncü isimleri ile anlaşmalı olarak hizmet vermekteyiz. Ayrıca yurt içinde anlaşmalı olduğumuz hastaneler ile gücümüze güç katmaktayız” dedi.

Güzellik uzmanı Fazile Yaşar, Doktor M. Ali Çalışkan ekibiyle beraber, lazer epilasyon, saç ekimi, botoks, dolgu, Fransız askı, Örümcek ağı, Saç prp, Saç mezoterepisi, yüz prp, leke tedevisi, akne (sivilce) tedavisi, gözenek sıkılaştırma, altın iğne uygulaması, aqua peeling uygulaması, dermaroller, dermapen işlemi, karbon peeling uygulaması ve cilt bakımlarıyla yenileme alanında uygulamalar yaptıklarını söyledi. İHA

yuksekova-guzellik-merkezi.jpg

Bu haber toplam 3090 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim