• BIST 8955.07
  • Altın 2279.814
  • Dolar 32.3112
  • Euro 35.0959
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

ZEKİ YÜZEN'İN ARDINDAN!

Hakan Taş

İlimizin saygın ve sevilen işadamlarından Zeki Yüzen, tedavi gördüğü Ankara İbni Sina Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşını kaybederek Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Karşıyaka mezarlığında yüzlerce seveni onu son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.

73 yaşında beş çocuk babası olan Zeki Yüzen'in geçmişi başarılarla doludur. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde inşa ettiği yapıtlar hep takdir edildi. Kazancıyla bir çok yardıma muhtaç aileye gıda ve yakacak desteği sundu. Onu herkes yardımseverliği ve çalışkanlığıyla tanırdı.

zeki-yuzen-d.jpgÇankaya Keklik mahallesindeki evinin bulunduğu Metin Doruk sitesinde üç gün taziye programı tertiplendi. Oğulları Taner, Ali ve Yusuf taziyeleri kabul etti. Üç gün boyunca Van Ferit Melen Havalimanında uçaklar sadece Zeki Yüzen'in taziyesi için giden dost ve akrabaları taşıdı. Hakkari, Van, İzmir, İstanbul ve Antalya'dan da yüzlerce kişi bu acı haber için Ankara'ya akın ettiler.

Yüzen ailesi taziye sonrası Hakkari Haber aracılığıyla bir mesaj yayınladılar. Mesajda şu görüşlere yer verildi; "Babamız Zeki Yüzen'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Gerek hastalığında hastanede bizi yalnız bırakmayan, vefatında Karşıyaka mezarlığına kadar bize eşlik eden, üç gün süren taziyemizde acımızı dindiren, halen evimize gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Telefonlarımız hiç susmadı, ailece yalnız bırakılmadık. Allah kimseyi akrabasız, dostsuz ve kimsesiz bırakmasın. Babamız gönlümüzde hep yaşayacaktır. Ruhuna Fatiha okuyarak duasını esirgemeyenlerden Allah razı olsun"...

Ali, Taner ve Yusuf sürekli ağlıyorlardı. Kolay mı babayiğit birini kaybetmek. Zeki Yüzen çocuklarına dayanaktı, kol kanattı. Varlığında ailesine ve çevresine verdiği ışıkla herkes aydınlanırdı. Ankara'da toprağa verildi, Hakkari'de yas tutuldu.

Mekanın cennet olsun koca yürekli adam...

Bu yazı toplam 4651 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim