• BIST 9548.09
  • Altın 2496.58
  • Dolar 32.4885
  • Euro 34.5446
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Zeki Yeşiller Ölmesin Artık

Süleyman Seven

 Zeki Yeşil 21 yaşında Hakkari merkezde patlayan bombada hayatını kaybetti; Bu şahsı hatırladınız mı? Kaçımız hatırlıyoruz daha bir ay olmadı. Acısını yaşıyor muyuz ? belki evet beklide hayır. Biliyor musunuz ben o genç hayatını kaybettiğinde çok etkilenmiştim içim acımıştı, belki o yoldan geçerken yarının hayalini kuruyordu beklide evine gitmek için hızlı yürüyordu beklide birileriyle görüşecekti yada özlediği annesine gidecekti. Ama düşündüğü hiçbir şey olmadı ne acı yaşatmak istediğin hayallerinin bir anda yok olması bir anda senin yok olman ne garip siz kader diyin ben başka bir şey diyeyim zekinin ölümüne ama bana göre ölümü adil değildi.

Daha yaşaması gereken çok şey vardı o bomba her şeye engel oldu daha kaç zekiyi kaybedeceğiz yetmedi mi bu kadar kanın akması genç yaşta hayatını kaybeden bu insanların hesabını kim verecek daha kaç hayal yıkılacak bir birimize bu öfkemiz niye anlımızda hep kavga duruyor yetti artık olan bu gençlere oluyor Kürt çocukları Türk çocukları ölüyor yazık bu gençlere ölümleri tetikleyen bu vahşeti bırakalım artık hasret kaldığımız barış gelmeli Zekiler hayallerini gerçekleştirmeli yarın doğacak zeki ölecek diye kaygımız bitmeli.

Bunun tek yolu Barışmak en yakınınızdan başlayın barışmaya sabah uyandığınızda gece kalbini kırdığınız babanızdan başlayın telefonda tartıştığınız arkadaşınızdan başlayın lütfen çok zor bir şey değil kin nefret bizi hiçbir yere götürmeyecek yeni nesillere Barışı bırakalım neden gelen nesillere kin nefret bırakıyoruz sevelim insanı yaradan dan ötürü sevelim inanın hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.

Belki bazılarınız bana polyannacılık yapıyorsun diyebilirsiniz ama ben inanmak istiyorum barışa inanmak istiyorum yarının daha güzel olacağına inanmak istiyorum,çok zor değil,Yaşamını yitiren genler ölmemeli Kürt Türk hiç fark etmiyor fark etmemeli acının rengi yoktur acı acıdır ölen kim olursa olsun yakını geride bıraktıkları bu açıyı yaşıyor.

Sevgili okurlar dediğim gibi Sizden ricam en yakınınızdan başlayın barışa asla yapmam dediğiniz şeyi yapın kırdığınız başlayın kavga ettiğiniz birinin gönlünü alın barışın telefondan bir mesaj atın,enine gidin,yolunu kesin dükkanına gidin,arayın ama bir şekilde Barışın içinizde kin nefretin birikmesine engel olun bu kısa hayat hiçbirimize kalmayacak…Barışla kalın.

 

 

Bu yazı toplam 5459 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 17
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim