• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Zen takı ve aksesuarlar

Zen takı ve aksesuarlar
Kişilerin kendilerini daha özel hissetmek ve şık görünmek için kullandıkları, stillerini tamamlayıcı parçalardır.

Takı ve aksesuarlar, kişilerin kendilerini daha özel hissetmek ve şık görünmek için kullandıkları, stillerini tamamlayıcı parçalardır. Özellikle nadide bulunan, çekici malzemeler kullanılarak üretilirler. Zen Pırlanta doğada bulunan en eşsiz doğal taş olan pırlantayı kullanarak harika tasarımlar yaratır. Kadınlar ve erkekler için şıklık geçmişten günümüze kadar gelen bir yarıştır. Her geçen gün yenilenen moda anlayışı ile şık olma arzusunun getirdiği sonuç ile yeni tasarımlar ortaya çıkıyor ve koleksiyonlar genişliyor.

Şıklığın ve tarzın yansımasını sağlayan mücevherler titiz bir işçilikle işlenerek tüketiciye sunulmaktadır. Estetiğin doğa ile buluşmasının en önemli örneği olan pırlantalar raflarda her zaman alıcıların gözdesi oluyor.

Kadınlar için hem bir aksesuar hem de duygusal bir bağı anlatan yüzükler ise en çok satılan ve tercih edilen mücevherler. Tamtur, beştaş gibi modellerle sade ama gösterişinden ödün vermeyen modeller Zen Pırlanta’nın işinde uzman tasarımcıları sayesinde pırlanta modasına yön veriyor.

Zen Pırlanta tüketiciyi düşünen fiyat politikası ile her zaman lider konumda bulunuyor. Hemen her dönem yaptığı indirim fırsatları ile cebinizi zorlamadan şıklığın anahtarını veriyor.

Kadınlar olarak mücevherleri kesinlikle seviyoruz! Kıyafet, parıltılı olmadan bize tam olarak şık ve asil görünmez. Ayrıca, en son moda stilleri takip etme konusunda da tutkuluyuz.

2018-2019 sezonunda takılarda yine pırlanta kolye, yüzük ve bilezikler, her yaş grubundaki kadınlar tarafından tercih edilecek. Tamtur pırlanta yüzükler, pırlanta kolyeler ve elmaslar değişik stilleri ile göz kamaştıracak. Özellikle sade görünen mücevher tarzı kısa sürede büyük bir moda haline geldi. Pırlanta mücevherlerle ilgili en güzel özellik, bunların çok yönlü olması ve vesilesi ne olursa olsun, çok çeşitli kıyafetlerle kolayca özelleştirilebilmesidir.

Hediye alınacaksa kişinin adıyla kişiselleştirilebilir ve hatta hediyeyi daha özel hale getirmek için kısa mesajlar gönderilebilir. Tüm bu detayları Zen Pırlanta sizin için düşünüyor.

1-127.jpg

2-167.jpg

3-129.jpg

Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim