• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

ZEYDAN; “BİZ HİZMETİN TARAFIYIZ”

Hakan Taş

En zor bölgede Ak Parti’den aday oldu. Seçimi kaybetti ama çok şey kazandı. Tıpkı babasının yolunda, onun çizdiği yolda emin adımlarla ilerliyor. Mustafa Zeydan’a özlem duyanlar onun yanında yer aldı.

Müthiş bir seçim kampanyası tertipledi. Çalmadık kapı, girmedik gönül, kucaklamadığı kişi bırakmadı. Engelli, kadın, çocuk, emekçi, genç, yaşlı her kesime ulaştı. Ak Parti kurulduğundan beri ilk kez Gever’de varlığını bu denli güçlü his ettirdi.

 Geçtiğimiz Çarşamba günü “Biz biriz, birlikte güzeliz” sloganıyla istanbul’da bir program gerçekleştirildi. Zeydan ve Ak Parti’ye gönül veren Hakkarililer İstanbul’da bir araya geldi. Hakkarililerin yoğun olarak yaşadığı Bahçelievler’de Mert Düğün Salonunda 2 bin kişi iştirak etti.

Ak Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Hakkarililerin bu etkinliğine yoğun iş temposuna rağmen katılım sağladı. Konuklar arasında Ak Parti MYKY üyesi Orhan Miroğlu, Van Milletvekili İrfan Kartal, Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtuluş, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ve birçok işadamı katıldı.

Bu oluşuma imza atan ve organize eden İşadamı Teoman Zeydan’a, “Bu oluşuma neden gerek duyuldu” diye sordum?

“Türkiye zor bir süreçten geçiyor. İstanbul’daki seçimler de buna dahildir. İşte bu zorlukları bertaraf etmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.

Biz de Hakkarililer olarak ülkemizi içinde olduğu bu zor durumdan kurtarabilmek için böyle bir gece düzenlemeye kendimizi mecbur his ettik. Bu bağlamda adayımız Sayın Binali Yıldırım’a seçim çalışmalarında destek olmak için İstanbul’daki hemşerilerimizle bir araya geldik. “

Hakkari’den hiçbir zaman kopmadığını, Hakkari için her türlü hizmete hazır olduğunu hatırlatan Zeydan, sözlerine şunları ekliyor; “Bizim hangi tarafta olduğumuzu soruyorlar. Biz yalanın değil doğrunun, talanın değil hizmetin tarafıyız. Biz yıllarca Kürtlere zulüm ve eziyeti reva görenlerin değil, Kürtlere tarih boyunca tanınmayan hakları tanıyanların tarafıyız.

Açıklıkla söylüyoruz; CHP tarih boyunca Kürtleri yok saymıştır ve her türlü eziyeti yapmıştır. Kürtçe gazete, radyo, dergi, televizyonu yasaklamıştır.

Kürtçe dil kurslarını yasaklamıştır. Cezaevlerinde bile Kürtçe konuşmayı yasaklamıştır. Mahkemelerde Kürtçe konuşmayı yasaklamıştır. Kürtçe propagandayı yasaklamıştır. Kısacası Kürt ve Kürtçeye dair ne varsa yasaklamıştır. CHP yasakların partisidir.”

Tüm ömrünü ülkeye hizmet etmekle geçiren deneyimli ve dürüst insan Binali Yıldırım’ın İstanbul seçimlerinde başarı ile çıkacağını belirten Zeydan, iştirak eden tüm Hakkarililere de teşekkür etti.

zeydan-1-004.jpgzeydan-2-002.jpgzeydan-3-002.jpgzeydan-444-001.jpg

 

Bu yazı toplam 4039 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim