• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Zeydan"HDP Hakkari'de psikolojik baskı uygulamıştır

Zeydan"HDP Hakkari'de psikolojik baskı uygulamıştır
“Eski vekil-Sağlık Bakanı MüsteşarıDr. Rüstem Zeydan, Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Taş’a konuştu. Zeydan şu değerlendirmeyi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ilimiz, ülkemiz,yakın coğrafyamız,İslam ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan dilerim. Halkın oyu ile seçilen bu ilk Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye genelinde ve Hakkari özelinde ayrı ayrı değerlendirilmeli ve irdelenmelidir.

İlk kez HDP,  Türkiye genelinde her renkten ve her sesten oy talep ederken farklı bir söylem geliştirmiştir. Türk Milletinin bütün etnik kimliklerinden farklı inanç ve mezhep gruplarından oy talep etmiş, az veya çok oy alabilmiştir.

Mensubu olduğum Ak Parti 2002'den beri Türkiye'nin bütün katmanlarından, bütün renklerinden ve bütün tonlarından ziyadesiyle bu talebine karşılık bulmuştur. Bu seçimin tek galibi olan MİLLET bütün Türkiye'ye bir TEK MESAJ vermiştir. O mesajda; ÇÖZÜM SÜRECİ'nin destekleyicisi ve takipçisi olduğu mesajıdır.

Türkiye'de ki farklılıklara talip olan HDP, Hakkari'de tek sesli, tek renkli ve tek söylemli politikasından bir an önce vazgeçmeli ve siyaset arenasını bu fizyolojik ve sosyolojik baskısından arındırmaya katkı vermelidir.Tüm Türkiye'nin HDP'ye verdiği mesaj da budur.Bunun gereğini yerine getirebilmelidir.

Verilen mesaj ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK mesajı olduğuna göre bunun iki muhatabı Ak Parti ve HDP'dir. HDP Hakkari'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne  fizyolojik ve sosyolojik baskıdan çok PSİKOLOJİK baskı uygulamıştır. Seçim sonucu da bu nedenle normaldir.

Hakkari'deki Ak Parti gönüllülerine söylemek istediklerime gelince; endişelenecek ve de tedirginleşecek hiç bir şey söz konusu dahi değildir. 31 Temmuz 2014 Van ili mitingimizde de Sn. Başbakanımıza fotoğrafı arz etmiştim. Genel seçim'e beş kala ümit var olduğumuzu, yürekli ve içtenlikli olduğumuzu sandıklarda göstereceğimizden zerre kadar şüphem yoktur.

Doğru kişilerle, doğru yerde ve doğru zamanda bu genel seçime hazır olduğumuzdan hiç kimsenin kaygısı olmamalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının Genel Seçim'in sandık sonucu olmayacağını herkes eninde sonunda görecektir.

Politik söylem ve davranışlarınızı değiştirirken, POLİTİK ÇİZGİNİZİ asla ve kat'a değiştirmemelisiniz. Hak ve halk yolunda yürümeye devam eden Ak Parti'nin Ak gönüllüleri;biz izzet ve ikbali milletin gücünde değil de başka güç odaklarının gölgesinde arayan politikacılar olmadığımızı bir kez daha göstermeliyiz.

Güçlünün haklı olmadığı, haklının güçlü olduğu bir ilde yani Hakkari’miz de ve de Ak Parti'de siyaset yapmaya devam ediyoruz.  ALLAH Yar ve Yardımcımız olsun. Sevgi dolu saygılarımla.....

Bu haber toplam 8008 defa okunmuştur
  • Yorumlar 47
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim