• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

ZEYDAN'IN HAKKARİ TEMASLARI!

ZEYDAN'IN HAKKARİ TEMASLARI!
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari merkeze gelen Zeydan ailesinin saygın isimlerinden Ali İhsan Zeydan ve Teoman Zeydan, Hakkari’deki dost ve akrabaları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

 Haber. Hakan Taş- Hakkari'de Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Otel Şen'in toplantı salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak  bir araya gelen katılımcılar sırasıyla tek tek görüş bildirdi. Dört saat süren toplantıda Hakkarililer sorunların çözümü için Zeydan ailesinden yardım istediler.

Herkes dinlendikten sonra Yüksekova eski Belediye Başkanı, siyasetin duayeni Ali İhsan Zeydan şu açıklamayı yaptı; " Dost ve akrabalarımızı ziyaret ettik. Onların derdi bizim derdimiz. Biz kardeşiz. Kardeşlik hukuku içinde ihtiyaç duyulan her yerde birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Allah birliğimizi daim etsin." dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem verdiklerini aktaran başarıları ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren siyasetçi ve iş adamı Teoman Zeydan da şu açıklamayı yaptı; "Benim partide herhangi bir resmi görevim olmamasına rağmen sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize olan inancım nedeniyle Partim adına ilimiz genelinde hemşehrilerimizin sorunlarını çözümüne yönelik böyle bir toplantı düzenleme gereği duyduk.

Hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz bu toplantıda dayanışma ve dert dinleme kıvamında sıcak bir sohbet ortamı oluştu. Biz Hakkari olarak mezra, köy, belde ve ilçeler olarak bir bütünüz. Toplamda 250 bin nüfusa sahibiz, hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Renk ve aşiret ayrımı yapmaksızın bir arada örnek bir yaşantı sergilemekteyiz. Siyaset halk için yapılır. Halkın rahatsızlık duyduğu bir konuyu elbette bizde ciddiye alırız.

Önümüzdeki günlerde geniş çaplı halk toplantıları düzenleyerek halkımızı daha fazla dinleme şansı yakalayacağız inşallah" dedi.

Toplantı sonrası Ali İhsan Zeydan ve Teoman Zeydan beraberindekilerle birlikte HATSO başkanı Servet Taş ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Aslan'ı makamlarında ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntıları konusunda bilgi aldılar. Hakkarililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan heyet daha sonra çarşı merkezinde turlayarak  esnaflarla bir araya geldi.
Bu toplantının ardından Teoman Zeydan, Eski Milletvekili A.Müttalip Özbek, Eski Ak Parti İl Başkanları Mehmet Ertuş ve Av. Mecit Tarhan ile biraraya gelerek nezaket ziyaretinde bulundu.

Karantinada olan Aşiret Lideri Fatih Keskin, İşadamları İsmet Ölmez, Necman Adıyaman ve Eyyüp Zibek ile de telefon görüşmesi yaparak hal hatır sordu. Ak Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman ile de temas kuran Zeydan, belde ilçe ve köy nezdinde halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve paylaşmak adına bu tür ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

Zeydan, 'Biz Hakkari olarak bir bütünüz. Nerede olursak olalım değişmez cennetimiz Hakkari'dir. Birlik, dirlik ve beraberliğimizin daim olması adına sevgi ve saygı unsurunu kaybetmeden kucaklaşarak dayanışmamızı arttırmalıyız. Birimizin sorunu ve acısı hepimizin sancısı olmalıdır. Bu coğrafyanın insanı olmaktan ve size hizmet etmekten onur duymaktayım.' açıklamasını yaparak merkezden ayrıldı. 

1-519.jpg2-578.jpg3-441.jpg4-258.jpg

Bu haber toplam 6635 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim