14 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NA İZİN ÇIKMADI

1 Mayıs İşçi Bayramı'na izin çıkmadı

Hakkaride Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) öncülüğünde kutlanmak istenen 1 Mayıs İşçi Bayramı'na izin çıkmadı.

30 Nisan 2019 Salı 18:22

KESK Hakkari Şubeler Platformu öncülüğünde kutlanmak istenen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamlarına kentte devam eden eylem - etkinlik yasağı nedeniyle izin verilmedi. 
 
Konu ile ilgili Hakkari KESK şubeler platformu binasında basın açıklaması düzenleyen KESK Hakkari Şubeler Platformu dönem sözcüsü Süleyman Aşkan, kararı doğru bulmadıklarını söyledi. 
 
15 Nisan tarihinde Hakkari 1 Mayısı için resmi başvuru yaptıklarını anlatan Aşkan “Hakkâri Valiliği ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir aylık eylem etkinlik yasağı nedeniyle ilimizde yapacağımız 1 Mayıs Emek Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliğine izin verilmemiştir. Bu yasaklama kararını doğru bulmadığımızı kamuoyuna sunar, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek Mücadele ve Dayanışma Gününü kutluyoruz” dedi.
 
Sözcü Aşkan, Hakkari'deki 1 Mayıs etkinliğini yarın saat 11.00'da sendika binasında kutlayacaklarını sözlerine ekledi. Hakkarihabertv.com
kesk-002.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.