18 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

1 MAYIS MESKAN'DA KUTLANACAK

1 Mayıs meskan'da kutlanacak

Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, 1 Mayıs için halkı kalekol inşaatının başladığı iddia edilen Meskan Dağı’na davet etti.

29 Nisan 2014 Salı 13:38

Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen basın açıklamasında 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın bu yıl kalekol inşaatının başladığı iddia edilen Meskan Dağı’nda yapılacağı ifade edildi.

Hem kalekol inşaatlarını protesto etmek hem de 1 Mayıs Günü’nde birlik ve beraberliğin sağlanması ve kalıcı barışın devam etmesi için halk 1 Mayıs Günü Meskan Dağı’na davet edildi.

1 Mayıs Perşembe günü sabah saat 09.00’da belediye binasının önünde toplanıp daha sonra Üzümcü köyü Meskan mevkiine hareket edileceğini belirten Türk-İş İl Temsilcisi Seyfullah Akın, “1 Mayıs işçi sınıfının uluslar arası birlik, mücadele ve dayanışma günüdür.

Kalıcı barışı devam etmek için insanlar ölmesin diyecek herkesi Meskan Dağı’nda yapacağımız 1 Mayıs kutlamasına davet ediyoruz” dedi. (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.