20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

15 YAŞINDAKİ KIZI ÖLDÜRENLER TUTUKLANDI

15 yaşındaki kızı öldürenler tutuklandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 15 yaşındaki bir kızın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan 5 kişinin tutuklandığı belirtildi.

21 Mayıs 2012 Pazartesi 13:20

21.05.2012 - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 15 yaşındaki Ayşe Muhacir'in 13 Mayıs'ta tabancayla öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 5 kişi, ''Terör örgütü üyesi olmak, tasarlayarak adam öldürmek ve adam öldürmeye azmettirmek' iddiasıyla tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre,, Kışla Mahallesi'ndeki evinin önünde, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu, vücuduna 8 kurşun isabet eden Ayşe Muhacir'in (15) ölümünün ardından soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, U.Ç, G.Ç, T.E, N.H. ile İran uyruklu M.S'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece, ''Terör örgütü üyesi olmak, tasarlayarak adam öldürmek ve adam öldürmeye azmettirmek'' iddiasıyla tutuklandı.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.