19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

2 BİN 730 RAKIMLI GÜZELDERE'DE KAYAN ARAÇLAR ÇARPIŞTI

2 bin 730 rakımlı Güzeldere'de kayan araçlar çarpıştı

Van Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahtaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatırken, kayan araçların çarpışması ise görüntülendi.

31 Mart 2019 Pazar 11:40

Van Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahtaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatırken, çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.

Güzeldere geçidinde etkili olan kara yağışı ve tipinden dolayı çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Sürücülerin zor anlar yaşaması ve kayan bir aracın başka araca çarpma anı ise cep telefonları tarafından görüntülendi.

Yolda kalan araçlar iş makinesi yardımı ile zirveden kurtarıldı. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri, yolda kalan araçları kurtarmak için bölgede belirli aralıklarla tuzlama ve yol açma çalışması yaptığı belirtildi. Hakkarihabertv.com



guzeldere-gecidi-2.jpgguzeldere-gecidi-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.