05 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

2. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI!

2. dönem il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı!

Hakkâri Valiliği 2017 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

20 Nisan 2017 Perşembe 16:02

Valilik Konferans Salonu'nda Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda devam eden yatırımlar ile yapılması planlanan hizmetler ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Toprak, 2017 yılının ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştireceklerini belirterek, bu toplantıların yapılmasındaki maksadın il genelindeki yatırımlarla ilgili koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi olduğunu ifade etti.

Vali Toprak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya, Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çukurca Kaymakamı Mehmet Mut, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin ile yatırımcı kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.  İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.