09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

3 BİN RAKIMDA 2 METRE KARLA MÜCADELE

3 bin rakımda 2 metre karla mücadele

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin rakımlı Meydan Üs Bölgesi yolunda yer yer 2 metreyi bulan karın temizlenmesi için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

11 Aralık 2023 Pazartesi 14:45

Yoğun bir mesai harcayan ekipler, ilçenin yüksek rakımlı bölgelerinde karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. İl Özel İdaresi Yüksekova Şantiye Şefliği ekipleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Meydan Üs Bölgesinin yolunda karla mücadele çalışmalarına başladı.

Ekipler, kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu 3 bin rakımlı üs bölgelerinde yürüttüğü çalışmalarla yolları bir bir ulaşıma açıyor.

İl Özel İdaresi Yüksekova Şantiye Şefliğinden yapılan açıklamada, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerimizin ulaşımının sağlandığı üs bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz, kısa sürede üs bölgelerinin yolunu yeniden ulaşıma açmak için çalışıyor” denildi. Hakkarihabertv.com

aw096090-01.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.