18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

4 BİN 158 RAKIMLI REŞKO DAĞINDA BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI

4 bin 158 rakımlı Reşko dağında barış ve kardeşlik mesajı

Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç ve beraberindeki dağcılar 4 bin 158 rakımlı Reşko dağı zirvesinde “Barış ve kardeşlik içersinde umut dolu yeni bir Türkiye” masajı verdiler.

21 Haziran 2015 Pazar 00:59

Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç ve beraberindeki dağcılar 4 bin 158 rakımlı Reşko dağı zirvesinde bir taraftan Türk bayrağı diğer taraftan ise HDP bayrağının bulunduğu ve üzerinde “Barış ve kardeşlik içersinde umut dolu yeni bir Türkiye” yazılı pankart açtılar.  

Çözüm süreci ile birlikte yabancı dağcıların odak yeri olan Hakkari’de huzurunu yaşıyor.  Daha önceleri yasaklı olan ancak çözüm süreci ile birlikte keşif edilmeyen bölgelerde tırmanışlar gerçekleştiren dağcılar bu defa halkların kardeşliği için tırmanış gerçekleştirdiler.

Batıdan gelen dağcıların da aralarında bulunduğu Hakkari Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç, 4 bin 158 rakımlı Reşko Dağı zirvesinde “1458 Reşko Barış ve kardeşlik içerisinde umut dolu yeni bir Türkiye” pankartı açtılar.

Zirvede pankart açan dağcılar amaçlarının  Halkaların kardeşliği, barış çözüm sürecinin devamı için  bu mesajı verdiklerini söylediler. Feyzullah Taş (iha)

resko-dagi-m.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.