13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

55 YILDIR KADINLARDA KAÇIYOR

55 yıldır kadınlarda kaçıyor

Afrika'da yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Kadınların yaklaşmasından korktuğu için izole bir hayat yaşayan adam, sosyal medyanın gündeminde geniş yankı uyandırdı.

16 Ekim 2023 Pazartesi 07:42

Doğu Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan 71 yaşındaki Callitxe Nzamwita adlı bir adam yıllardır tek başına ve insanlardan uzak bir hayat sürüyor.

IndiaToday’ın haberine göre, kadınların kendisine yaklaşmasından korktuğu için 55 yıldır kendisini karantinaya alan Callitxe Nzamwita, evinin çevresini 15 metre boyundaki çitlerle çevirdi.

Afrikalı adam Jinefobi rahatsızlığı olduğu için kadın görünce panik atak geçirme, aşırı terleme, kalp atışının hızlanması, nefes darlığı gibi sorunlarla karşılaşıyor.

Nzamwita, hayatına kadınlardan uzak bir yere kurduğu evinde devam ediyor.

Daha önceden verdiği bir röportajda aldığı kararı açıklayan Nzamwita, "Kendimi buraya kilitledim. Evimin etrafında bir çit var çünkü kadınların bana yaklaşmamasını sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Son 55 yılını kadınlardan kaçarak sürdüren Afrikalı adamın görüntüleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.