15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

AÇIK RÖGAR TEHLİKE SAÇIYOR,,,

Açık rögar tehlike saçıyor,,,

Hakkari’de kapağı olmayan rögar kuyusu tehlike saçıyor.

08 Mart 2014 Cumartesi 12:34

Hakkari’nin Pehlivan Mahallesi Musa Anter Caddesinde yol kenarında bulunan rögarın açık olması başta çocuklar olmak üzere bütün vatandaşlar için tehlike teşkil ediyor.

Rögarın açık olduğu Musa Anter Caddesinde aydınlatma lambalarının olmayışı özelikle akşamları çocuklar, yaşlılar ve engelliler için tehlikenin boyutlarını daha da tırmandırıyor. Açık rögarın Telekom’a ait olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, rögarın yolun kenarında, kaldırımın hemen dibinde bulunduğunu ve aynı noktada sokak lambasının olmamasından dolayı durumun hem yayalar hem de araç sürücüleri için çok büyük tehlike arz ettiğini belirttiler.

Yetkililere seslenen mahalleliler, 50 metre ileride bir ilköğretim okulunun bulunduğunu ve bu yolu günde yüzlerce öğrencinin yanı sıra vatandaşlarında kullandığını, duruma biran önce müdahale edilmesini istediler. Mahalle sakinleri, can ve mal kaybı yaşanmadan rögarın kapatılmasını istediklerini ifade ettiler. Haber: Çetin Alpsar (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.