17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

AĞACANOĞLU: ENERJİ TÜKETİMİ ARTTI

Ağacanoğlu: enerji tüketimi arttı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekibi, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle kullanımı iki kat artan elektrikli ev aletlerinden kaynaklanan arızalara zamanında müdahale etmeye devam ediyor.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 14:10

Yer yer sıcakların 35 ila 40 derecede olduğu bölgede gelen arızalara müdahale eden ekipler, oruçlu olmalarına rağmen vatandaşların mağdur olmaması için canla başla çalışıyorlar. Arıza ekibinden Fazıl Çaça, Ramazan ayında oruçlu olduklarını belirterek, "Bizlere bildirilen ve meydana gelen arızalara müdahale edip vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışıyoruz" dedi.

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu ise, her zaman olduğu gibi vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Ağacanoğlu, "Özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle elektrik tüketiminde artış meydana gelmektedir.

Ramazan ayında elektrikli ev aletleri kullanımı 2 katına çıktı. Elektrikli ev aletleri kullanımı artmakta olup yer yer trafo ve iletim hatlarının kopması bazında arızalar meydana gelmektedir. Ekiplerimiz niyetli olmalarına rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürmektedir" dedi. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.