17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

AK PARTİ HEYETİNE SINIRDA SEVGİ SELİ

AK Parti heyetine sınırda sevgi seli

Hakkari il genelindi ziyaretlerini sürdüren AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledikten sonra taleplerini not alıyor.

22 Ekim 2023 Pazar 10:31

Başkan Av. Zeydin Kaya, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı,  Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Şemdinli Ak Parti ilçe Başkanı Salih İnan, Derecik İlçe Başkanı Abdürrahim Akgündüz ve Ak Parti ile ve ilçe teşkilatları ile birlikte Derecik Gelişen (Şabatan) köylerinde ziyaretlerde bulunarak halkla kaynaştılar.

Köylerin kanaat önderlerinden Tayyar Yılmaz, Hacı Mehmet Tekin ve Mela Mirhan Ekici'yi ziyaret eden AK Parti heyeti büyük bir coşku ile karşılandı. Başkan Zeydin Kaya, samimi sohbetleriyle bizleri ağırlayan Saygıdeğer Kanaat önderlerimize ve akrabalarına teşekkür ediyorum dedi.

Kanaat önderleri ile bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti yöre halkının sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler. Erdoğan ailesinin düğün törenine de katılan AK Parti heyeti çiftlerin mutluluklarına ortak oldular. Başkan Zeydin Kaya mutlu günlerine tanıklık ettiğimiz genç çiftimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin dedi.

Göreve geldiği günden beridir sürekli halkla iç içe olan AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, il, ilçe, belde, köy ve mezralarda halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Hakkarihabertv.com

ak-parti-derecik-3.jpgak-parti-derecik-1-001.jpgak-parti-derecik-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.