03 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

AK PARTİ’DE SON DURUM!

Ak Parti’de son durum!

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı için başvurular yapılmıştı. Adaylarda aranan kriterler devreye girince sanırım sadece 22 kişinin resmi başvurusu kabul edildi.

13 Eylül 2017 Çarşamba 14:47

Hakan Taş’ın haberi: Bu kabarık listeden sadece 4 kişi ana listeye alınmıştı. Bunlar Mehmet Ertuş, Zeydin Kaya, Emrullah Gür ve Serkan Akdoğan…

Dün akşam saatlerinde bu adı geçen adaylar mülakata alındı. Hakkari hariç diğer tüm illerdeki adaylar belirlendi. Neden Hakkari için karar verilmedi bilinmiyor ama söylemler kentte yayılmaya başladı bile.

Sözde adı geçen dört başkan adayı devre dışı bırakılacak ve atama yoluyla başka bir isim üzerinde karar verilecektir. Ak Parti Genel Merkezinde yoğun bir mesai yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşama doğru genel merkeze gelerek çalışmaları takip etti.

Kararın bugün verilmesi söyleniyor. Sanırım bu akşam Hakkari İl Başkanı açıklanacak. Osman Kızılban’ın Ankara çağırılacağı ve kendisine bu görevin verileceği söyleniyor. Görüşlerine başvurduğum Kızılban şu açıklamayı yaptı; “Bana bu konuda hiçbir bilgi ulaşmadı. Böyle bir talebim de yok. Fakat böyle bir görev için Ankara’ya çağırırlarsa da elbette giderim.”…

Hakkari’de çene yoran tek konu Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı meselesidir. Sokakta attığımız her adımda bu konu soruluyor. Telefon trafiği işin ayrı bir boyutu.

Bu kadar merak edilen bu atama yanılmıyorsam bu akşam netleşiyor. Detaylar için gözünüz Hakkari Haber TV’de olsun…

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.