06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

AK PARTİLİ ÖZBEK, HERİNK BÖLGESİNDE

Ak Partili Özbek, Herink bölgesinde

AK Parti Hakkâri İl Başkanı-23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve beraberindeki heyet Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Herink bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

08 Kasım 2022 Salı 08:31

Başkan Özbek parti il teşkilatı ile birlikte, merkez, ilçe, belde, köy ve mezralardaki ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Özbek, Kaymakamımız, İlçe Başkanımız, Tarım İl Müdürümüz ve Teşkilatımızla birlikte, Herink bölgesinde vatandaşlarımızın mağduriyetini çözmeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekilimiz ele, Valimize, kaymakamımıza, ilgili Kurum Müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Özbek ve beraberindekiler daha sonra Vefat eden Bağışlı köyü Kayacık mezrası sakinlerinden merhum H. Sıddık Yılmaz'ın ailesine, birlikte taziye ziyaretinde bulunarak, Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.
Hakkarihabertv.com

ozbek-herink-bolgesinde-1.jpgozbektaziye-2.jpgozbektaziye-3.jpgozbektaziye-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.