02 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

AK PARTİLİ ÖZBEK'TEN 19 MAYIS MESAJI

Ak Partili Özbek'ten 19 Mayıs mesajı

Ak Parti Hakkâri İl Başkanı ve 23.Dönem Ak Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttlip Özbek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs 2022 Perşembe 08:55

Başkan Özbek mesajında, Allah’tan bir daha o günlerdeki zorlukları yaşatmamasını dileyerek, “19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından birisidir.

Milli mücadele Samsun’da başladı. Milli mücadelede en önemli olaylardan birisi de Atatürk'ün İstanbul’dan Samsun'a Bandırma Vapuru ile gitmesidir. Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu ise Zincidereli bir hemşehrimizdir ve bu da bizim için ayrı bir gurur vesilesidir.

Allah bize bir daha milli mücadeledeki zorlukları yaşatmasın. Rabbim bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Atatürk ve silah arkadaşlarına olan saygımız da her zaman sürecek. Onları hep rahmet ve minnetle anacağız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.