30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

AKP'Lİ MECLİS ÜYELERİ ANKARA'YA HAREKET ETTİ

AKP'li meclis üyeleri Ankara'ya hareket etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) belediye meclis üyeleri grup sözcüsü İsa Ölmez, Hakkari’nin içinde bulunduğu tüm sorunları başkentte taşıyacaklarını belirtti.

08 Eylül 2014 Pazartesi 14:50

Ak Parti belediye meclis üyeleri Serkan Akdoğan, Hikmet Demir, Naim Arslan ve İsa Ölmez bugün Hakkari’den Ankara’ya hareket ettiler. Bir hafta boyunca Ankara’da kalacak olan belediye meclis üyelerinin ilin top sorunlarını masaya yatıracakları belirtildi.
  Ak Parti belediye meclis üyeleri grup sözcüsü İsa Ölmez, Ankara’da bir hafta boyunca yapacakları özel görüşmelerle Hakkari’nin tüm sorunlarını ilgili mercilere aktaracaklarını söyledi.
 
Ölmez,”Özellikle Hakkari’nin yerel sorunları olan altyapı üst yapı, Hakkâri-Van karayolu, Yüksekova havaalanı, Hakkâri Üniversitesi yapımı, Berçelan-Van yolu en önemlisi Hakkari’deki sınır kapılarının durumunu genel merkeze taşıyacağız. Çözüm konularını hızlandırmak için konunun muhatabıyla görüşeceğiz.
 
 Hakkari’nin sorunlarını tüm detaylarıyla Ankara’ya rapor edeceğiz. Yapacağımız birebir görüşmelerle Hakkari’nin gelişmesi için her türlü yolu zorlayacağız. bizler 4 meclis üyesi olarak aylardır araştırmalarımızı yaptık ve artık bunlara çözümü peşindeyiz” dedi. Hakkarihabertv.com
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.