07 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

AKTİVİST SANATÇILARDAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

Aktivist sanatçılardan Vali Canbolat'a ziyaret

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) Başkanı Ümit Yaşar, Hakkâri Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.

21 Ocak 2015 Çarşamba 12:03

Merkezi İzmir'de bulunan ve 27 ülkede temsil edilen Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) tarafından başlatılan "Deniz Yıldızlarından Kardelenlere Yardım" kampanyası kapsamında Hakkâri’deki köy okullarına giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtmak üzere kente gelen UASB Başkanı Ümit Yaşar, UASB Hakkâri İl Temsilcisi Turgut Besi, UASB Fotoğraf Komitesi Başkanı İskan Kazak ve beraberindeki üyeler, Vali Yakup Canbolat’a makamında ziyaret ettiler.
 
Hakkâri’de öğrenim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunmak amacıyla bölgeye geldiklerini belirten UASB Başkanı Ümit Yaşar, çözüm süreciyle birlikte yakın zamanda Hakkâri’de çeşitli etkinlikler düzenleyerek bu bölgeyi ve güzelliklerini tanıtmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Vali Yakup Canbolat ise, Hakkâri’nin buna ihtiyacı duyduğunu ifade ederek, kendisini ziyaret eden aktivistleri Hakkâri’de görmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.
Daha sonra UASB Başkanı Ümit Yaşar, ziyaret anısına Vali Yakup Canbolat’a dünyanın en küçük şiir kitabı ve değişik hediyeler takdim etti. (İHA)
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.