06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

ALLAH’IN EVİNE KİM SAHİP ÇIKACAK?

Allah’ın evine kim sahip çıkacak?

Tekser konutları Hakkari şehir girişine ayrı bir renk kattı. Market, manav, sağlık ocağı, okul derken tüm ihtiyaçları gideren sorunsuz ve kalabalık bir mahalle oluverdi.

19 Ekim 2014 Pazar 13:34

Tek eksiklik camiydi. Cami yapımına 2013’te başlandı. Geçici kabul yapıldı. Ufak bir cami iki yıl oldu halen bitirilemedi. Yağmurlar başladı, kar da kapıda. Tekser camisi şuan su altında, bakımsızlıktan içler yakıcı bir durumda.

TOKİ yani Başbakanlık Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi diye tanımladığımız ve o herkesin en sağlam, en güvenilir dedikleri devlet idaresi yer ve mekan Hakkari olunca nedense kalitesini de düşürüyorlar. Otluca yolu üzerinde Gupsi mevkinde inşa ettikleri konutlar adeta kibrit kutusunu andırıyor. Hakkari’de neye el atmışsa TOKİ, hep yarı yamalık bırakıp gitmiştir.

Tekser’de inşa edilen camiye lütfen sahip çıkılsın. Şuan inşaata ara verilse de bari çatı kısmı bitirilsin ki içeriye yağış sızmasın. Allah’ın evine de bu yapılıyorsa diyecek bir şey bulamam. Hakkari Haber olarak bu işin takipçisiyiz. Yetkililerden derhal açıklama ve ilgi bekliyoruz. Haber: Hakan Taş/Hakkarihabertv.com


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.