06 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

ALMANYA'DA YAŞAYAN MALİK'TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Almanya'da yaşayan Malik'ten örnek davranış

Almanya'da yaşayan emekli hayırsever Malik Bahar, yaklaşık yaklaşık 3 yıldır Hakkari'deki ihtiyaç sahibi aileleri sevindiriyor.

24 Ocak 2023 Salı 16:20

Almanya'da yaşayan emekli Malik Bahar 2018 yılında gezmek için geldiği Hakkari‘ye, buradaki tabiat güzelliğine ve insanlardaki misafirperverliğine aşık oldu. Üç yıldır Hakkari‘deki ihtiyaç sahiplerine yârdim gönderen Malik Bahar, Hakkari‘deki ihtiyaç sahibi ailelere bir aylık gıda, kışlık  giyecek, öğrencilere okul malzemesi, tablet, kışlık bot ve ayakkabı yardımında bulundu.

Hakkari'de bir gün boyunca askıda ekmek kampanyası da başlatan hayırsever Malik Bahar, bu yılda Hakkari  ihtiyaç sahibi alilerine mahalle muhtarlarının  belirlediği 50 haneye bir ay boyunca günlük 4 ekmek  ihtiyaçlarını karşıladı.

Memleketi olarak gördüğü Hakkâri'ye  yardımlarının edeceğini  belirten Malik bahar Bu kampanyada kendisine yardımcı  olan değerli Hakkâri'deki fırıncı esnaflarına şükranlarımı yolluyorum dedi.

Malik Bahar," Emekliyim bu yardım kampanyalarımda desteğini eksik etmeyen  Soner Gültekin, Ersan Babaak, Zeki Ercan ve diğer kardeşlerimde kalpten teşekkürler ediyorum. İnşallah gelecek yıl Ramazan ayında 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştıracağım inşallah.

Ben artık kendimi bir Hakkârili gibi hissediyorum. Orada da benim çok kardeşim  ve ailem var. Bu yıl nasip olursa  inşallah Hakkâri'ye geleceğim ve Hakkâri'nin daha iyi turistik açısından  tanıtılması için burada çalışmalar yapacağım ve  yetkililerle görüşeceğim" dedi. Haber: Feyzullah Taş

almanya-malik-baran.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.