03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

ANTALYA’DA HAKKARİ RÜZGARI!

Antalya’da Hakkari rüzgarı!

Örgütlü bir toplum olmayı başaramadığımız için sürekli sıkıntılarla boğuşuyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde ikamet eden ve yaşayan binlerce hemşerimiz var ama bütünlüğümüz yok.

13 Ekim 2017 Cuma 13:34

Hakan Taş’ın özel haberi: İstanbul-Antalya-Mersin-İzmir ve nihayet Ankara’da derneklerimiz var. Van’da kapandı ve Antalya ile Mersin’de ise ne varlığı ne de yokluğu belli değil.

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin geleneksel olarak yaptığı 81 il federasyon başkanlarının katıldığı muhteşem bir organizasyon var. Kardeşlik ve Dayanışma Festivali Lara’da belediye sarayında yapıldı. Hakkari adına emekli sendikacı ve Hakkari Kanaat Önderlerinden Kerimullah Bekirağaoğlu katıldı.

10 gün süren bu festivalde adeta Hakkari rüzgarı esti. Bu etkinlikte bizi temsil eden Bekirağaoğlu duygularını şöyle dile getirdi; “81 ilden katılım vardı.

Her il kendi standını açtı. Bizde bal, kilim ve heybe ile görücüye çıktık. İç ve dış turizmin ilgi odağı olduk. Doğu ve Güneydoğu Federasyon Başkanımız Hıdır beyin konuşması çok anlamlıydı. Bize bu imkanı veren ve desteklerini esirgemeyen Muratpaşa Belediye Başkanı ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”…

Festivallerin önemi büyüktür. Yakında İstanbul’da yine Emitt Fuarı var. Bu kez yine Hakkari’mizi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için görkemli bir program tertiplemeliyiz.

Mersin ve Antalya derneklerimizin biraz daha etkili çalışmalarını bekliyoruz. Gerekirse yeni yönetim görev almalı ve kentimiz her platformda çok iyi temsil edilmelidirler. 

antalya-fuar-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.