26 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara25°C

ANTİK CAFE KAHVALTIM DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Antik cafe kahvaltım dünya kadınlar gününü kutladı

Hakkari’nin en popüler ve tam donanımlı işyerlerinden “Antik cafe kahvaltım "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

07 Mart 2020 Cumartesi 15:12

Gazi Mahallesi Bulvar Caddesi Özdemirler Sokağı Uğuzkurt Apartmanı Kat: 2’de hizmet veren  Antik cafe kahvaltım adlı işyeri işletmecisi Mehmet Taş, medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarında rol ve emeğinin çok büyük olduğunu söyledi.

Hakkari “Antik cafe kahvaltım ” 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladıklarını ifade eden Taş,  toplumlar zaman içerisinde yeni umutlar, yeni yaşamlar ve yeni dünyalar kurduklarını belirtti.

Taş,”Geçmişte yaşanan tecrübeler ve günlük yaşamın getirdiklerini yarınlara nakşeden ve nesilden nesile ulaşmasını, büyük gayretler sarf ederek sağlayanların en önemli rolü kadınlarımızındır.

Doğudan batıya, kuzeyden güneye Ülkemiz sathını sevgi, emek, alın teri, fedakarlık ve umutla çepeçevre saran Anadolu kadını yeni bir hayatın kapılarını da insanımıza ve çocuklarımıza aralamaktadırlar.

Kadınların başarıları ile konuşulduğu ve değerin gösterildiği nice kadınlar gününü kutlamak ümidiyle bütün kadınlarımızın günlerini kutluyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

mehmet-tas.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.