19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

ARAÇ MOTORUNDA KUŞ YUVASI

Araç motorunda kuş yuvası

Hakkari’de ilköğretim öğrencilerini taşıyan okul servisinin sürücüsü Yusuf Akdoğan, arızalandığı için Küçük Sanayi Sitesi'ne götürdüğü aracının motor bölümünde kuş yuvası içindeki yumurtalar karşısında şaşkına döndü.

24 Mayıs 2012 Perşembe 11:38

Akdoğan, her gün Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ Köyü İlköğretim Okulu'na çevre köylerden öğrencileri taşıdığını anlattı. Aracının motor kısmındaki kuş yuvasını 1 ay önce fark ettiğini anlatan Yusuf Akdoğan "Yuvaya dokunmadım ve herhalde aracı kullandıkça yollarda bozulur diye düşündüm. Kuşun yuvasını yıkmak istemedim.

Ama bugün aracımı Yüksekova Sanayi Sitesi'ne getirdiğimde motor kısmını incelerken o yuvanın halen olduğu yerde durduğunu hatta içinde yumurtalar olduğunu görünce çok şaşırdım. Sanayi çalışanları da çok şaşırdı. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz” dedi.

Hergün sabah saat 06.00’dan akşam 18.00’e kadar yolcu taşıdığını belirten Akdoğan, “Düne kadar yumurta yoktu. Yarın bu yumurtalardan da kuşlar çıkarsa herhalde motorumun tamamı kuş yuvasına döner. Açıkçası olay karşısında çok şaşkınım. Ben yuvayı yine de bozmayacağım. Bakalım neler olacak” diye konuştu.

knormal1.jpg

knormal.20120524114519.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.