05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

ARAÇ ZAP SUYUNA UÇTU 5 KİŞİ KAYIP

Araç Zap suyuna uçtu 5 kişi kayıp

Hakkari-Çukurca karayolunda içinde 5 kişinin bulunduğu aracın Zap suyuna yuvarlanması sonucu suya kapılan 5 kişinin kaybolduğu belirtildi.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 08:58

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saat 07:00 sıralarında Hakkari-Çukurca karayolunun 30. Kilometresinde meydana geldi. Valilik çeşmesi yakınlarındaki Kunebız mevkiinde içinde 5 kişinin bulunduğu  plakası ve sürücü ismi henüz öğrenilemeyen Toyota pikap havanın yağışlı olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek Zap suyuna uçtu.

Kaza yapanların Taşbaşı köyünden gelip Hakkari’deki bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıktıkları belirtildi. Araçla Zap suyunda kaybolan 5 kişinin arama çalışmaları sürüyor.

AFAD EKİBİ KAZA YERİNE HAREKET ETTİ

Hakkari İl Acil Durum Müdürlüğü AFAD’dan 8 kişilik arama kurtarma ekibi ise kaza yerine hareket etti. Kaza yerinde buluna vatandaşlar ise Zap suyunun debisinin yükseldiğini ve çok tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade ettiler. Öte yandan Zap suyu yakınlarında meydana gelen bir ayrı kazada ise 2  kişinin yaralandığı blirtildi. Hakkarihabertv.com

Detaylar gelecek

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.