09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

ARACIN ÇARPTIĞI KÖPEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ

Aracın çarptığı köpek için zamanla yarış

Hakkari'nin Çukurca ilçesi karayolunda bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan yavru köpek için askeri personel ve belediye ekipleri seferber oldu.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 09:24

Çukurca karayolunda geçmekte olan askeri araç bir yavru köpeğin araç çarpması sonucu yolda yatarken buldu. Yaralı köpeği yanlarına alan askerler durumu Belediye veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler.

saat 23:30 sıralarında belediye kliniğine ulaştırılan yavru köpek Veteriner Tekniker Fatih Çiftçi tarafından ilk müdahalesi yapılarak hemen ameliyata alındı. Saat 02:00'ye kadar yapılan müdahale soncu yavru köpek hayata döndürüldü. 

Araç çarpmasına bağlı arka iki ayağında kırık olduğu bel kısmında zedelenme olduğunu tespit edilen yavru köpek belediye kliniğinde müşahede altına alındı. Askerlerin duyarlılığı ve veteriner ekibinin zamanla yarışı sayesinde bir can dostun hayatı kurtarıldı. Haber: Feyzullah Taş

2af5acf9-76de-435d-a965-a591e6ede3be.jpg
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.