18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

ASILSIZ DEDİKODULAR ESNAFI PERİŞAN ETTİ

Asılsız dedikodular esnafı perişan etti

Hakkari’de son günlerde şüpheli kişilerin kentte gezdiği gibi asılsız haberler Ramazan Bayramında esnafı etkilediği belirtildi.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 01:05

Hakkari’de yaklaşık bir aydır kulaktan kulağa dolaşan IŞİD çete üyelerinin Hakkari’de görüldüğü veya yakalandığı halkın yoğun olduğu yerlerde eylem yapacakları gibi asılsız dedikoduların esnafı perişan ettiği belirtildi.

Gecen yıllara oranla Ramazan Bayramına dört gün kala  Bulvar Caddesi üzerinde halk pazarı kurularak aileler burada gece geç saatlere kadar ucuz alışveriş yapmanın sevincini yaşıyordu. Ancak asılsız dedikodular yüzünden seyyar satıcıların halk pazarı halen kurmaması vatandaşları derinden üzdü.

Belediye binası ile Cumhuriyet Caddesi üzerinde küçük te olsa bazı esnaflar tezgah kurarken vatandaşlar ise ilgili kurumların bu asılsız dedikodu iddiaları ile ilgili bir açıklama yapması gerektiğini söylediler.

 DBP, HDP eş başkanları ise bu asılsız dedikoduları yapanlara itibar edilmemesi gerektiğini söyleseler de bu konuyla ilgili  her hangi bir basın açıklamasının yapılmaması vatandaşları endişelendiriyor.

Bazı vatandaşlar ise tüm caddelerin başlarında zırhlı araçların bulunduğunu ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yaptıklarını belirterek, bayram için daha önce kurulan halk pazarının ise biran önce kurulması gerektiğini söylediler. Hakkkarihabertv.com

carsi-m.jpgcarsi-1-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.