12 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara13°C

AŞİRET LİDERİ EDİŞ’TEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Aşiret Lideri Ediş’ten AK Parti’ye ziyaret

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı köyü (Kaşuran) Aşireti Lideri Fuat Ediş ve beraberindeki kalabalık AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

16 Aralık 2023 Cumartesi 12:22

Aşiret Ağası Ediş, Başkan Zeydin Kaya, Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş, Mikail Ediş, Zekeriya Şen, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve beraberindeki partililer tarafından kapıdan karşılandı.

Başkan Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda," Kaşuran Aşiret liderlerinden Sayın Fuat Ediş ve heyetini İl Başkanlığımızda ağırladık.

Kutlu Davamız olan AK Partimizin kapıları bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır… Davamız ve Siyasetimiz vatandaşlarımıza hizmet etme davası ve siyasetidir.

Siyaset; Eğitimden-Sağlığa, İstihdamdan-Gelişmeye kadar her alanda maddi ve manevi alanlarda vatandaşımıza hizmeti etmektir.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde; bütün vatandaşlarımızla el ele vererek, beraber çalışarak, AK Parti’mizi Hakkari’de zirveye taşıyacağız inşallah.

Sayın Fuat Ediş ve heyetini ağırlamaktan büyük onur duyduk. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' nın liderliğinde, kadim şehrimiz Hakkarimiz için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim milletimize karşı bizi mahçup bırakmasın" ifadelerine yer verdi. Hakkarihabertv.com

img-2797.JPGimg-2772.JPGimg-2773.JPGimg-2791.JPG

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.