18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

ASKERDEN GAZLI MİSİLLEME

Askerden gazlı misilleme

Hakkari’de bir düğünde atılan havai fişeklerin askeri bölgenin sınırına denk gelmesi üzerine etrafındaki kuru otların yanmasıyla birlikte askerler tarafından düğün alanına gaz bombası atıldı.

09 Temmuz 2011 Cumartesi 22:51

 Feyzullah Taş’ın özel haberi

Akşam saatlerinde Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinde yapılan bir düğün töreninde damadın geline kına yakılacağı sırada toprak evlerin üzerinde havai fişek atıldı. Atılan havai fişekler Kaletepe’de bulunan askeri bölgenin çevresine düştü. Çıkan kıvılcımlar koru otların yanmasına neden oldu. Bunun üzerine misilleme yapan askerler ise askeri noktanın altında bulunan düğün alanına gaz bombası attı. Mahalleye yayılan gazdan dolayı etkilenen davetliler ve mahallesi sakinleri zor anlar yaşadılar. Fenalık geçiren bazı kadınlara ise mahalle sakinleri müdahale etti. Bunun üzerine düğün töreni ise erken saatte sona erdi.

 

Askerlere tepki gösteren mahalle sakinleri düğünde kullanılan havai fişeklerin noktanın çevresine bilerek atılmadığını şans eseri denk geldiğini belirttiler.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.