09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

ASKERİ BİRLİKTE KÖPEK KATLİAMI İDDİASI

Askeri birlikte köpek katliamı iddiası

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da askeri bölge içinde bulunan birçok köpeğin rütbeli bir asker tarafından öldürdüğü iddia edildi.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:16

Hakkari Dağlıca’da askeri bölge içinde yaşayan çok sayıda köpeğin binbaşı rütbeli olan bir asker tarafından silahla vurularak öldürüldüğü ve daha sonrada askeri köpekleri araçlarla birliğin dışına çıkartıldığı belirtildi.kopek-2.20130520172936.jpg

Hakkari Habere e-mail gönderen İstanbul Sarıyer'den Hayvan Hakları Aktivisti Kazım Çağın, " Olaya şahit olan ve gören askerler korku ve dehşet içinde kaldılar. Hayvanlara yapılan insanlık dışı olayı "Sanki bizlere, çocuklarımıza yapılmış gibi üzüntü içindeyiz. Bu hayvanlara acımadan ve kahkahalar atarak vuran kişi her an bizlere de yapmaması için herhangi bir nedeni yoktur” dedi. Gönderilen 20 ayrı fotoğraf karesinde silahla vurulmuş köpeklerin birliğin içinde kanlar içinde kalması ve bazı köpeklerin ise askeri araçlarla birlik dışına çıkartıldığı görünüyor.

kopek-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.