17 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

ASKERİ KONTEYNIR TAŞIYAN TIRLAR KAZA YAPTI

Askeri konteynır taşıyan tırlar kaza yaptı

Hakkari’nin Geçitli köyü yakınlarında bulunan Kato Dağı bölgesinde bulunan askeri birliklere konteynır taşıyan tır kamyonlar kaza yaptı.

28 Nisan 2012 Cumartesi 12:01

 Bir süre önce Kato Dağı yakınlarında bulunan Geçitli köyüne büyük bir askeri sevkıyat yapılmıştı. Bölgede bulunan askerlerin barınması için değişik illerden bölgeye çok sayıda konteynır gönderildi.  Öğle Van istikametinden gelerek Geçitli köyüne gitmekte olan konteynır yüklü tır kamyonlar Durunkaya Bağlarbaşı Mahallesinin üst kısımlarında bulunan köprüde geçmeye çalışırken zor anlar yaşadılar. Tır kamyondan biri virajı alamayarak bir bölümü köprüden aşağı sarkılırken, başka bir tır da köprüyü geçtiği sırada yan yattı.  Şans eseri her iki kazada yaralanan olmazken kazalar nedeniyle Durankaya beldesi ile Geçitli köy yolu bir süre trafiğe kapandı.

 

Hakkari’den bölgeye gönderilen vinçlerin uzun uğraşları sonucu köprüde asılı kalan tır kamyonlar kurtarıldığı belirtildi. Bölgede bulunan Hakkari Halkın Sesi Gazetesi Muhabiri Ferhat Reisoğlu, her iki kazada yaralananın olmadığını belirterek, belde sakinlerini kazayı görünce kaza yerine gelerek araç sürücülerine yardım ettiklerini belirtti. 3 ayrı tır kamyonda 5  konteynır bulunduğunu belirten Reisoğlu, bir süre trafiğe kapanan yolun ise akşam saatlerinde yenide ulaşımı açıldığını söyledi.

tir-1.jpg

 

tir-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.