18 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C

ASKERİ’YE AİT DUVAR ONARILMAYI BEKLİYOR

Askeri’ye ait duvar onarılmayı bekliyor

Hakkari’de çöken askeriye’ye ait istinat duvarının halen onarılmaması tepkilere neden oldu.

24 Eylül 2012 Pazartesi 15:02

Çarşı içindeki Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bir askeri birliğe ait lojmanların önünde bulunan 3,5 metrelik taştan yapılan istinat duvarı Mart ayında sabah saat 05.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çökmüştü. Yağışlardan dolayı çöken duvarın altında bulunan 4 baraka ise enkaz altında kalmıştı.

 

Aradan bir ay gibi bir süre geçtikten sonra Caddeye engel olan enkaz iş makinelerinin yardımıyla kaldırılırken, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen duvarın halen onarılmaması tepkilere neden oldu. Barakaları cadde kenarında bulunan esnaflar duvarın bir bölümünün yıkıldığını diğer bölümün ise askıda kaldığını, yağışlarla birlikte duvarın diğer kısmının çökeceği endişesi içersinde olduklarını belirttiler.

 

Askıda kalan duvarın yıkılması halinde can kayıplarının yaşanabileceğini belirten esnaflar burada gündü yüzlerce kişinin geçtiğini ifade ederek, duvarın biran önce yapılması için ilgili kurumları göreve çağırdılar. Hakkarihabertv.com

 

mart-ayinda-yikilan-askeri-duvar-1.jpg

 

duvar-1.20120924150523.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.