29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

ASLANLARI KORUMAK İÇİN ONLARLA YAŞIYOR

Aslanları korumak için onlarla yaşıyor

Güney Afrikalı hayvan bilimci Kevin Richardson, vahşi doğada yaşayan aslanların soylarının tükenmesini engellemek ve kamuoyunun bu konuda ilgisini çekmek için aslanlarla birlikte yaşadığı videolar paylaştı.

12 Ağustos 2014 Salı 14:39

Aslanlara fısıldayan adam” olarak tanınan Richardson, bugüne kadar çektiği birçok video ile hayvanların soyunun tükenmesini engellemek için çalışmalar gerçekleştirdi. Hayvanlarla diyalog kurduğunu söyleyen ve içgüdülerini kullanarak onlarla konuştuğunu iddia eden Richardson, vahşi doğadaki hayvanların neslinin tükenmesinin engellenmesi için büyük çaba sarf ediyor.

video-galeri.20110227163236.gif

Geçtiğimiz ay aslanlarla futbol oynadığı videosunu yayınlayarak büyük ilgi gören Richardson, son olarak aslanlarla birlikte eğlenceli vakit geçirdiği bir video daha yayınladı. Videoda sevimli dostlarının son yıllarda yaşam alanlarının yüzde 80’ini kaybettiğini belirten Richardson, vahşi hayvanların doğal hayatlarında korunması gerektiğini ifade etti. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.