14 Mayıs 2024
  • İstanbul8°C
  • Ankara3°C

ASP MÜDÜRÜN'DEN EŞ BAŞKANLARA ZİYARET

ASP Müdürün'den eş başkanlara ziyaret

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) il Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Hakkari Belediye Başkanlığı Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

06 Kasım 2014 Perşembe 12:18

Elazığlı olan ve Hakkari’de 5 aydır göreve başlayan ASP Hakkari İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici Hakkari’de yeni olduğunu ve kurumlar ile yeni yeni tanıştığını bu kapsamda Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi ile tanışmak ve Hakkari Belediyesi ile ortak projeler gerçekleştirmek için Eş Başkanları ziyaret ettiklerini söyledi.
 
Bildirici'nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi ise gerçekleşen ziyaretin önemli olduğunu vurgulayarak Hakkari Belediyesi olarak Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünün hazırlamış olduğu bir takım projelere destek verip ortaklaşa çalışmalar yürüteceklerini ifade ettiler. Hakkarihabertv.com
 
asp-1.20141106122221.jpg
 
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.