20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

ASP'DEN VELİLERE "AİLE EĞİTİMİ" SEMİNERİ

ASP'den velilere "Aile Eğitimi" semineri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASP) öncülüğünde yürütülen “Aile Eğitim Programı” kapsamında öğrenci velilerine bir seminer verildi.

28 Mart 2013 Perşembe 12:41

 

Hakkari Üniversitesi tarafından görevlendirilen öğretim görevlisi Hakan Yoldaş, Çetin Deniz İlköğretim Okulu’nda verilen seminerde velilere “Anne ve babaların çocuklara karşı tutumları, çocuklara nasıl davranılması gerektiği, çocukların derslerinde başarısız olmalarında ailenin yanlış tutumları, okul ve aile konuları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Seminer sonunda velilerin ise ailelerin doğru bildikleri yanlışların olduğu, aile eğitimlerinden bugüne kadar mahrum kaldıkları için çocuklarına sağlıklı iletişim kuramadıklarını, söylediler. aileler, eğitimlerden sonra çocuklarına karşı daha dikkatli ve sorumlu davranacaklarını dile getirdikleri belirtildi. Seminere ise 67 velinin katıldığı belirtildi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.