17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

ASRİAD ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ASRİAD çalışmalarına devam ediyor

Asrın iş adamaları derneği (ASRİAD) Hakkari şubesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 08:37

Ekonomik ve sosyal anlamdan Hakkari'deki bütün sorunlara dikkat çeken ve bu sorunların çözümü için sürekli çalışma halinde olan Asriad Hakkari Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Hakkari’nin kalkınması için dernek faaliyetlerini büyük bir özveri ile sürdürüyor.

İş adamları ve Hakkari halkı tarafından büyük ilgi ve katılıma ev sahipliği yapan dernek, aynı zaman da Türkiye de büyük sermaye sahibi olan iş adamlarının Hakkari’ye yatırım yapmaları ve istihdam sahaları oluşturmaları noktasında ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul’da temaslarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Başkan Nazmi Demir," Yeni katılan üyeler ve dernek faaliyetleri ile  ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için düzenlediği yemekte, Hakkari halkının ekonomik ve sosyal anlamda, özellikle istihdam alanında kalkınması için yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımla gereken bütün çalışmaları yapmaya devam ediyoruz dedi.

Demir" İlimizin bizlere duyduğu güven bizi bu konuda daha da motive etmektedir. İlerleyen süreçte dernek faaliyetlerimizin sonuçlarını bütün kamuoyu takdirle karşılayacaktır.

Hakkarili iş adamları ve Türkiye’de ki sayılı iş adamlarıyla istişarelerimiz devam ediyor, güven ortamını sağlayıp dışardan yatırımları Hakkari’ye sunduğumuz zaman daha da mutlu olacağız.  Her şey daha güzel, daha yaşanır bir Hakkari için" şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com
asrid.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.