03 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ATAY AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Atay ailesinden taziye teşekkür mesajı

Ali Atay'ın vefatı dolayısıyla Atay ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 19:41

 Ailemizden ;  Maliye bakanlığı Hazine başmüfettişliği  inden emekli Ali ATAY 'ın  vefatı münasebetiyle    Dostlarımız, Akrabalarımız  ve Hemşerilerimiz;  gerek cenaze törenine ve gerekse  taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.             

Bu Toplumsal dayanışma ruhu, Biz   ailesine ve yakınlarımıza çok büyük bir teselli kaynağı olmuştur.               Cenazemize eşlik ederek katılan, taziye ziyaretinde bulunan, yurt içinden ve yurt dışından , telefonla başsağlığı dileyen,, internet aracılığı ile mesaj gönderen, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, dualarını esirgemeyen, Tüm hemşerilerimize ,Akrabalarımıza, Dostlarımıza,

Arkadaşlarımıza, Sosyal Medya'da haber sitelerinden  ve sayfalarından kamuoyuna  vefat duyurusunu paylaşan  basına,      Sosyal medya  sayfalarından  toplumsal bilgilendirme yapan dostlarımıza,  Yürekten teşekkürlerimizi ve Sonsuz şükranlarımızı sunarız.                             

ATAY AİLESİ  ADINA:  Basri ATAY

ali-atalay.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.