09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

AY TUTULDU VATANDAŞ İZLEDİ

Ay tutuldu vatandaş izledi

İstanbul’da saat 21.04’de başlayan ay tutulmasını izleyen vatandaşlar, sahil kenarında manzaranın ve güzel havanın keyfini çıkardı.

26 Nisan 2013 Cuma 10:53

İstanbul’da saat 21.04’de başlayan ay tutulmasını izleyen vatandaşlar, sahil kenarında manzaranın ve güzel havanın keyfini çıkardı. Gitar eşliğinde şarkılar söyleyen gençler ise, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ay tutulmasını hep birlikte izledi. Beşiktaş’ta sahil kenarında toplanan vatandaşlar, parçalı ay tutulmasını izledi.

video-galeri.20110227163236.gif

Köprü ve denizin güzelliği ile birleşen eşsiz manzarayı izleyen gençler ise, gitar eşliğinde şarkı söyledi. Güzel manzarının keyfini çıkaran gençler, “Ay tutulmasını izlemek için buraya geldik.

Her gün geliyorum ama bugün özellikle Ay tutulmasını izlemek için geldim” dedi. Asya’nın büyük bölümü, Avrupa, Avustralya ve Antartika’dan gözlenen ay tutulması saat 01.11 sıralarına kadar sürdü. Dünyanın yarı gölgesinden geçen Ay, parlaklığı hafifçe azalıp rengi kızıllaşırken, tutulma tam ay tutulmasındaki gibi belirgin olmadı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.